Toimivaa yhteistyötä useiden eri asiakkaiden kanssa

Jo 40 vuoden ajan asiakkaat ovat luottaneet Gistelen henkilöstöön ja tuotteisiin. Mottomme ”Turvallisuutta laadusta” koskee kaikkea toimintaamme sekä jokaista työntekijäämme, ja tätä myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme arvostavat. Lisäksi asiakkaamme ovat todistetusti tyytyväisiä kykyymme reagoida nopeasti eri tarpeisiin sekä tuotteidemme monipuolisiin räätälöintimahdollisuuksiin.
Turun Satama
”Yhteistyössä Gistelen kanssa tärkeintä on joustavuus. Yritys pystyy vastaamaan nopeasti tarpeisiimme. Gistele tekee spesiaalituotteita ja lähtee avoimesti suunnittelemaan niitä.”
Seppo Pohjanpalo, Turun Sataman Käyttöpäällikkö.
Turun Satama on vilkas solmukohta niin rahti- kuin matkustajaliikenteelle. Kattavia laivaliikenteen palveluja täydentävät sataman tehokkaat rahdinkäsittely-, varastointi- ja terminaalipalvelut. Vaativien palveluiden on oltava jatkuvasti toiminnassa, jotta yhteinäinen kuljetusketju Itämeren yli säilyy jouhevana.

Pitkäjänteinen yhteistyö perustuu luottamukseen
Gistelen ja Turun Sataman välinen yhteistyö on jatkunut jo yli 30 vuoden ajan. Pääasiassa yhteistyö koskee sähkökeskusten, -komponenttien ja -laitteiden hankintaa sekä tuotekehitystä. Yhteistyössä tehdyn tuotekehityksen hedelminä ovatkin syntyneet muun muassa spesifit ratkaisut sataman aluspalveluihin ja aluevalaistukseen.
”Olemme olleet tyytyväisiä siihen korkeaan laatuun, jota Gistele on tarjonnut. Mielestämme laadukkuus tarkoittaa sekä laadukkaita komponentteja että laadunvalvontaa. Gistelen keskukset tulevat meille aina koetestattuina.”

”Asentajaystävällisyys on otettu hyvin huomioon. Komponentit on laitettu niin, että paksutkin kaapelit pystytään asentamaan helposti, ja niille on varattu tilaa riittävästi. Gistelen osaaminen on hyvällä tasolla. Heillä on osaavat tuotekehittäjät ja keskusvalmistajat.”

– Seppo Pohjanpalo
TUTUSTU ERI TOIMIALOIHIN
SÄHKÖ-JAAPE
”Erityisen paljon olemme arvostaneet Gistelen toiminnassa sitä, että tuotteet tulevat todella nopeasti.”
Benjamin Heikkilä, Toimitusjohtaja,Sähkö-Jaape Oy.
Sähköalan erikoisosaaja Sähkö-Jaape luottaa Gisteleen
Sähkö-Jaape Oy on vuonna 1986 perustettu täyden palvelun sähköurakointiliike ja erikoisosaaja, joka toimii pääasiassa asuntotuotannon ja teollisuuden sektoreilla.

Lähes kaikki sähkökeskukset Gisteleltä
Gistele on toimittanut sähkökeskuksia Sähkö-Jaapen kohteisiin jo vuosien ajan.

”Tällä hetkellä 90 prosenttia kohteistamme tehdään Gistelen keskuksilla. Se kertoo siitä, miten paljon olemme tykästyneet heidän keskuksiinsa ja toimintaansa”, Benjamin Heikkilä kertoo.
"Gistelen vahvuus on yhteistoiminta. Meidän asentajien työaikaa on säästänyt huomattavasti se, että keskukset on hyvin suunniteltu ja niissä on käytetty laadukkaita osia. Asentajilta on tullut pelkkää positiivista palautetta siitä, että nämä on helppo asentaa."

– Benjamin Heikkilä


TUTUSTU TUOTTEISIIMME