Valikko

Tapio siirtyi myyntiin - etsimme Gistelelle uutta Toimitusjohtajaa

Gistelen aikaisempi toimitusjohtaja Tapio Aro-Heinilä siirtyi omasta pyynnöstään yhtiön myyntijohtajaksi marraskuussa 2016. Yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä on Tapion tehtävän muuttumisesta lähtien hoitanut hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.

Etsimme nyt yhtiölle uutta toimitusjohtajaa. 

Olet kokonaisuuksia hahmottava organisoija, joka kykenee kehittämään toimintaamme pitkäjänteisesti. Sinulla on taloudellista osaamista ja kykyä henkilöstön johtamiseen. Olet tottunut tulosvastuuseen ja strategioiden kehittämiseen ja toimeenpanoon.

Sinulla on jo vahvat näytöt menestyksekkäästä liiketoiminnan johtamisesta. Teet työtä vahvalla johtamisotteella, joten olet tottunut reippaaseen tekemisen meininkiin. Asiakas- ja sidosryhmäyhteistyö on osa tehtävääsi, mutta tärkeässä roolissa on myös tuotannon johtaminen sekä laadun ja tuloksellisuuden varmistaminen.

Toimialan tuntemus on hyödyksi, mutta sitäkin tärkeämpää on aito kiinnostus valmistavaan teollisuuteen ja liiketoiminnan kokonaisvaltaiseen kehittämiseen. Koulutustaustasi voi olla tekninen tai kaupallinen. Tulet toimeen sujuvasti suomen ja englannin kielillä, muut kielet ovat etu.

Tule mukaan kehittyvään ja kasvavaan yritykseen. Pääset vaikuttamaan ja saat ammattitaitoisen organisaation johdettavaksesi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Talent Hunters Oy:ssä Konsulttijohtaja Sami Lehto 050 525 7755. Lähetä CV ja hakemus palkkatoivomuksen kanssa osoitteeseen sami.lehto@talenthunters.fi  

Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys työllistää 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2016 noin 5,4 MEUR. Gistele Oy on osa Wermundsen-konsernia. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli yli 20 MEUR ja henkilöstö-määrä noin 110.