Valikko

Gistele Oy:lle uusi toimitusjohtaja

Gistele Oy:n toimitusjohtajaksi on nimitetty insinööri Aulis Kukkonen. Kukkonen aloittaa tehtävässään 1.8.2017.

Gistelen aikaisempi toimitusjohtaja Tapio Aro-Heinilä siirtyi omasta pyynnöstään yhtiön myyntijohtajaksi marraskuussa 2016. Yhtiön toimitusjohtajan tehtäviä on Tapion tehtävän muuttumisesta lähtien hoitanut hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.

Aulis Kukkonen on ennen Gisteleä työskennellyt erilaisissa hankinta-, osto- ja insinööritehtävissä. Kukkonen siirtyy MacGregor Finland Oy:stä, jossa hän on viimeksi toiminut viisi vuotta hankintajohtajana. Hän on ollut samaisessa yrityksessä myös ostopäällikkönä sekä toiminut hankinnan johtotehtävissä Cargotecillä. Hankintatehtäviin erikoistunut Kukkonen on työskennellyt uransa aikana myös myynti- ja tuotannon johtotehtävissä terästehtaiden palveluksessa. Hän on tehnyt työuraa Suomen lisäksi Aasiassa, Belgiassa ja Ruotsissa. Kukkonen aloittaa työnsä Gistelen toimitusjohtajana elokuun alussa 2017.

”Oli hienoa nähdä, että tehtävää kohtaan oli paljon kiinnostusta. Aulis valikoitui ykköseksi hakijoiden joukosta laaja-alaisen kokemuksensa, strategisen otteensa ja innostavan johtamisotteensa vuoksi,” sanoo Gistele Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Wermundsén.

 

Lisätietoja:

Gistele Oy

Juha Wermundsén, hallituksen puheenjohtaja

029 005 5511

 

Wermundsen Oy

Kari Wermundsén, toimitusjohtaja

029 005 5510

 

Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys työllistää yli 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2016 noin 5,4 MEUR. Gistele kuuluu Wermundsen konserniin joka on kasvava ja vakavarainen suomalainen perheyhtiö.

Wermundsen Oy on tekniikan- ja elintarvikealan kauppakonserni. Wermundsen Oy:öön kuuluvat yritykset myyvät, maahantuovat ja valmistavat teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia. Suomen lisäksi konsernilla on toimipisteitä Venäjällä ja Virossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2016 oli yli 20 MEUR ja henkilöstö-määrä noin 110.